Turlandet på Tuse Næs 2014

Vi er en gruppe Tuse Næsser, som består af mange meget forskellige mindre producenter og andre med en mangfoldighed af spændende produkter og oplevelser: Bed & Breakfast, Naturfredningsforening, gode madvarer fra kvæg, gris, lam og fjerkræ, gårdmosteri og honning, hvoraf flere af dem er økologiske, spændende gallerier med kunst og koncerter, cafeer, butikker med mere...

Vi arbejder for at give flere mennesker mulighed for at opleve Tuse Næs. Vi arbejder med at fortælle historier og etablere spændende ture med alle de muligheder, der er her på Tuse Næs. Vi samarbejder med Lokalforum på Tuse Næs.
En de opgaver vi har arbejdet med er, at Tuse Næs som selvstændig lokalitet er synlig på Visit Holbæks hjemmeside. Så kik ind på Visit Holbæks hjemmeside: www.visitholbaek.dk/tuse-næs
I maj 2015 håber vi at etablere Foreningen Turlandet Tuse Næs, som vil give bedre muligheder for at søge udviklingsstøtte til arbejdet i Turlandet.

Kontaktpersoner:
Charlotte Lyngholm, Lyngholm Landsted, Guredevej 44, Gurede, 4300 Holbæk
tlf. 2096 2030
mail: ctlyngholm@gmail.com

Alice Faber, Kastrupvej 31, Kastrup, 4300 Holbæk
tlf. 2874 1636
mail: alicegfaber@gmail.com


Turlandets formål

Projekt: Turlandet Tuse Næs.
Målsætning: At skabe opmærksomhed omkring Næssets oplevelseskvaliteter og potentialer som besøgsmål for turister såvel som sommerhusgæster og beboere i nærområdet, hvorved også interessen for bosætning og lokal udvikling fremmes.

 • Projektlinje 1. Næssets lokale produkter.
  Udvikling af aktivitets- og besøgstilbud hos lokale producenter af kvalitetsfødevarer, hvor deltagerne oplever produktionen, møder ejerne og får indsigt i produktionsbetingelserne og livet som lokal producent.
 • Projektlinje 2. Næssets kunst og kulturtilbud.
  Udvikling af besøgstilbud og events hos lokale kunstnere, kunsthåndværkere og kulturhuse.
 • Projektlinje 3. Næssets natur- og landskabsoplevelser.
  Udvikling af vandre- og cykelruter med tilhørende turguides, som giver besøgende muligheder for at opleve Næssets naturkvaliteter på nært hold.
 • Projektlinje 4. Næssets praktiske muligheder som besøgsmål.
  Udvikling af formidlings- og PR-materialer, som giver potentielle besøgende overblik over bl.a. overnatningstilbud, spisesteder, indkøbsmuligheder, P-muligheder, aktivitetstilbud for gæster mm.

Vil du være med: Turlandet har aktive arbejdsgrupper inden for de forskellige projektlinjer og flere er velkomne. Så har du lyst at være med, så kontakt enten Charlotte eller Alice.

Følg dem også på Facebook hér...